Podravsko podjetje leta 2022

Prejeli smo nagrado za podravsko podjetje leta 2022 v kategoriji mikro in malih podjetij

Ponosno vas obveščamo da je naše podjetje Bioles Horizont prejelo nagrado v kategorij MIKRO IN MALA PODJETJA PODRAVJA 2022. V to kategorijo so vključena podjetja z manj kot 50 zaposlenih in ima letni promet in/ali letno bilančno vsoto, ki ne presega 10 milijonov EUR.

Utrinki s podelitve priznanj

Več o projektu

Podravska regija ima uspešno podjetniško tradicijo, ki pa se spopada z drugačnimi izzivi kot druge slovenske regije. Kljub propadu mnogih velikih podjetij v poosamosvojitveni preteklosti in okoliščinam, ki so narekovale razvoj v letih po osamosvojitvi, in tudi zaradi geografskega položaja, ki ga, resnici na ljubo, ni (z)mogla izkoristiti v svoj prid, je v regiji veliko idej, projektov in podjetij, ki omogočajo zaposlitev mnogim in si utirajo pot ne samo na lokalni in slovenski trg, ampak predvsem na globalnega; regija je namreč pomemben izvoznik.

S projektom Podravsko podjetje 2022 predstavljamo najuspešnejša podjetja, ki si svoj kruh ustvarjajo na regijski, nacionalni in tudi svetovni ravni.
Večer Mediji je v sodelovanju s Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI pripravil izbor, ki s podelitvijo priznanj najuspešnejšim podravskim podjetjem izpostavlja dobra podjetja in daje spodbudo podjetniški naravnanosti v regiji.

Vse ostale podrobnosti lahko najdete na spletni strani: Podjetje leta – Večer.com

Video projekta