Certifikati

ENplus certifikat

Certifikat ENplus

S pridobitvijo tega certifikata tudi uradno dokazujemo, da naše podjetje prodaja pelete skladne z zahtevnim evropskim standardom, nenehno zagotavlja sledljivost kakovosti in se vodi v ENplus registru pod zaporedno številko SI 303.

FSC certifikat

Certifikat FSC®

S pridobitvijo tega certifikata tudi uradno dokazujemo, da naše podjetje zagotavlja sledljivost porekla in gospodarjenja z lesom po aktualni zakonodaji in se vodi v mednarodnem registru pod številko FSC C127276.

AAA boniteta zlate odličnosti

Z veseljem sporočamo, da smo tudi letos pridobili certifikat bonitetne odličnosti z bonitetno oceno AAA, ki jo vsako leto izdaja mednarodno priznana bonitetna družba Bisnode.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Vaš poslovni subjekt BIOLES HORIZONT d.o.o. po analizah za leto 2020 spada med 3,9% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v razred AAA.

V Sloveniji je v letu 2020 med vsemi 176.466 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.935 podjetij. Nadalje, v vaši splošni dejavnosti – SKD klasifikacija Proizvodnja drugih izdelkov iz lesa, plute, slame in protja je registriranih 557 podjetij, od tega le 21 podjetij dosega mednarodno priznane standarde bonitete odličnosti

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavite pred vašo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalite in še dodatno utrdite zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabite kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi, kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.