SMREKOVI PELETI A1– BIOLES HORIZONT

CENIK

Izkoristite priložnost in si zagotovite smrekove pelete po izjemno ugodni ceni zdaj!
*Velja ob nakupu minimalno ene palete, do 30km iz skladišča Maribor ali Ljubljana. Za dostavo izven tega rajona se stranki upošteva popust 20€ po paleti na redni cenik dostav.
CENA EM MPC
vreča 15 kg 4,19 €
vreča (ob nakupu cele palete) 15kg 4,09€
paleta (70 vreč) 1050 kg 286,30€

SMREKOVI PELETI A1– BIOLES HORIZONT

Vrhunski smrekovi peleti so peleti iz čiste smreke brez lubja. Imajo izjemno nizko vsebnost pepela in vlage, brez dodatnih primesi.

V vreči (cca 15 kg). Na paleti je največ 70 vreč s skupno težo 1050 kg.
a) Sestava: 100% smreka
b) Kurilna vrednost do: 17,1 MJ/Kg
c) Vsebnosti pepela: do 0,7%
d) Vsebnost vlage: pod 8%
e) Standard: EN14961-2 izmerjeno na BEA Avstrija A1 kvalitete

SMREKOVI PELETI A1– BIOLES HORIZONT

Smrekovi peleti – danes ena najmodernejših oblik ogrevanja, so narejeni izključno iz lesa, brez dodanih primesi in so standardizirana oblika biomase. V primerjavi s kurilnim oljem so smrekovi peleti ugodnejša rešitev za ogrevanje. 2kg smrekovih peletov odgovarja kurilni vrednosti 1l kurilnega olja. S procesom peletiranja se pretvori odpaden les v valjčke, premera 6-8 mm, njihova dolžina pa je med 10-30 mm. Peleti so zelo gosti in vsebujejo malo vlage. Smrekovi peleti so primerni za peči in kotle na pelete, oziroma za kombinirane peči na pelete in drva, ki imajo za ta namen posebej nameščen gorilec na pelete. Za izdelavo smrekovih peletov se uporablja suh odpadni les. Ker so smrekovi peleti izdelani iz lesa z izgorevanjem ostane pepel, ki ga moramo ročno ali avtomatizirano odstraniti iz peči. Kako pogosto je treba dodajati smrekove pelete, je odvisno predvsem od velikosti Vašega zalogovnika. V naši ponudbi imamo za Vas kar štiri vrste peletov. Kakovostni smrekovi peleti so prvovrstni peleti, izdelani iz 100% smrekovine. Smrekovi peleti so peleti iz čiste smreke, brez lubja. Primerni so za vse vrste peči na pelete. Vsebujejo do 0,7% pepela. Smrekovi peleti dosežejo kurilno vrednost do 17,1 MJ/Kg in imajo pod 8% vlage. Smrekove pelete je mogoče kupiti v 15 kg vrečah. Na paleti je 70 vreč, kar znese 1050 kg. Pelete v vrečah Vam lahko dostavimo tudi mi (v ceno ni vštet prevoz), izbira peletov je odvisna od Vas in Vaše peči. Naročite Vaše pelete še danes! Naši prijazni prodajni referenti Vam bodo pomagali pri izbiri Vaših peletov . Skupaj poiščimo najboljšo rešitev za Vaše potrebe, da Vas ne bo prehitel mraz! Še morda nimate peči na pelete? Prihranite čim prej! Ne čakajte na naslednjo kurilno sezono! Ogrevajte se na pelete še letošnje leto! Oglejte si naše izjemno kvalitetne peči na biomaso, lastne blagovne znamke Greenheat na spleti strani: http://www.greenheat.si/ in si zagotovite Vašo ponudbo za peč na pelete še danes!