SMREKOVI PELETI A1 – GREENHEAT

CENIK

Izkoristite priložnost in si zagotovite smrekove pelete Greenheat po izjemno ugodni ceni zdaj!
*Velja ob nakupu minimalno ene palete, do 30km iz skladišča Maribor ali Ljubljana. Za dostavo izven tega rajona se stranki upošteva popust 20€ po paleti na redni cenik dostav.
GOTOVINSKA CENA* EM MPC
peleti PREMIUM v vreči 15 kg RAZPRODANO
peleti PREMIUM 1 tona RAZPRODANO
peleti PREMIUM na paleti (70 vreč) 1050 kg RAZPRODANO
*Cene veljajo le ob gotovinskem plačilu!

PREMIUM SMREKOVI PELETI A1 – GREENHEAT

Premium peleti so smrekovi peleti, najvišje kakovosti z izredno nizko vsebnostjo vlage in pepela. So zelo svetle barve saj so sestavljeni iz čiste smreke.

V vreči (cca 15kg). Na paleti največ 70 vreč s skupno težo 1050kg.
a) Sestava: 100% smreka
b) Kurilna vrednost do: 18 MJ/Kg
c) Vsebnosti pepela: manj kot 0,5%
d) Vsebnost vlage: do 6%
e) Standard: EN14961-1 A1 DIN+ kvalitete

SMREKOVI PELETI A1 – GREENHEAT

Smrekovi peleti – danes ena najmodernejših oblik ogrevanja, so narejeni izključno iz lesa, brez dodanih primesi in so standardizirana oblika biomase. V primerjavi s kurilnim oljem so smrekovi peleti ugodnejša rešitev za ogrevanje. 2kg smrekovih peletov odgovarja kurilni vrednosti 1l kurilnega olja. S procesom peletiranja se pretvori odpaden les v valjčke, premera 6-8 mm, njihova dolžina pa je med 10-30 mm. Peleti so zelo gosti in vsebujejo malo vlage. Smrekovi peleti so primerni za peči in kotle na pelete, oziroma za kombinirane peči na pelete in drva, ki imajo za ta namen posebej nameščen gorilec na pelete. Za izdelavo smrekovih peletov se uporablja suh odpadni les. Ker so smrekovi peleti izdelani iz lesa z izgorevanjem ostane pepel, ki ga moramo ročno ali avtomatizirano odstraniti iz peči. Kako pogosto je treba dodajati smrekove pelete, je odvisno predvsem od velikosti Vašega zalogovnika. V naši ponudbi imamo za Vas kar štiri vrste peletov. Kakovostni smrekovi peleti so peleti najvišje kakovosti, izdelani iz 100% smrekovine. Smrekovi peleti so peleti iz čiste smreke, brez lubja. Primerni so za vse vrste peči na pelete. Vsebujejo manj kot 0,45% pepela. Smrekovi peleti dosežejo kurilno vrednost do 18 MJ/Kg in imajo do 6% vlage. Smrekove pelete je mogoče kupiti v 15 kg vrečah. Na paleti je 70 vreč, kar znese 1050 kg. Pelete v vrečah vam lahko dostavimo tudi mi (v ceno ni vštet prevoz), izbira peletov je odvisna od Vas in Vaše peči. Naročite Vaše pelete še danes! Naši prijazni prodajni referenti Vam bodo pomagali pri izbiri Vaših peletov . Skupaj poiščimo najboljšo rešitev za Vaše potrebe, da Vas ne bo prehitel mraz! Še morda nimate peči na pelete? Prihranite čim prej! Ne čakajte na naslednjo kurilno sezono! Ogrevajte se na pelete še letošnje leto! Oglejte si naše izjemno kvalitetne peči na biomaso, lastne blagovne znamke Greenheat na spleti strani: http://www.greenheat.si/ in si zagotovite Vašo ponudbo za peč na pelete še danes!