PREMIUM LESNI BRIKETI Z LUKNJO 10kg v PVC – BIOLES HORIZONT

CENIK

Izkoristite priložnost in si zagotovite PREMIUM LESNE BRIKETE Z LUKNJO 10kg v PVC – BIOLES HORIZONT po izjemno ugodni ceni!
GOTOVINSKA CENA* EM MPC
Bio lesni briketi z luknjo PVC komad 10 kg 2,99 €
Bio lesni briketi z luknjo PVC na paleti (96 kom) 960 kg 287,04 €
Bio lesni briketi z luknjo PVC tona 299 €
*Cene veljajo le ob gotovinskem plačilu!
POVPRAŠAJTE ZA GOTOVINSKI TER KOLIČINSKI POPUST!
Pakirano v PVC foliji 10kg. Na paleti je 96 paketov s skupno težo 960kg.
  • a) Sestava: 100% trdi les (bukev in hrast)
  • b) Kurilna vrednost do: 18,516 MJ/kg
  • c) Vsebnost pepela: 0,45%
  • d) Vsebnost vlage: 7,23%

Premium lesni briketi z luknjo so sestavljeni iz trdega lesa bukve in hrasta. Luknja v sredini, da sestavi še dodatno trdoto in s tem počasnejše izgorevanje. So povsem naravni izdelek, stiskan brez dodatnih kemičnih veziv. Še posebej primerni so za kamine in kotle saj je energijska vrednost višja od drv, zavzamejo manj prostora in omogočajo čistejše ogrevanje.

PREMIUM LESNI BRIKETI Z LUKNJO 10kg v PVC – BIOLES HORIZONT

PREMIUM LESNI BRIKETI Z LUKNJO 10kg v PVC – BIOLES HORIZONT so sestavljeni iz bukovega ter hrastovega lesa. Lesni briketi so naravno stiskani ter pripravljeni za kurjavo, ne vsebujejo dodatnih umetnih aditivov, veziv ter lepil in so tako dober nadomestek drvam, saj je po raziskavah sodeč 1t lesnih briketov ekvivalentna 4 prm drv. Lesni briketi z luknjo so sestavljeni iz suhih neobdelanih čistih lesnih delcev (lesni oblanci, žagovina ali manjši sekanci), stisnjeni pod visokim pritiskom visokotlačne pare. Briketi imajo v sredini luknjo, ki predstavlja dodatno trdoto in lepše ter enakomernejše izgorevanje. Lesni briketi z luknjo so ekološko gorivo oz. obnovljiv vir energije, ki ne povzroča toplogrednih plinov, omogoča visok standard kurjenja in nizke stroške ogrevanja. Teža enega zavitka premium lesnih briketov z luknjo znaša 10kg. Na paleti je 96 PVC zavitkov lesnih briketov, kar znese 960kg lesnih briketov z luknjo. Največje prednosti lesnih briketov najdemo v izredno majhni količini pepela, enostavnem skladiščenju in čisti uporabi. Lesni briketi so primerni tako za uporabo na prostem, kot tudi za majhna oz. redko kurjena ognjišča, kot so kamini in lončene peči ter za uporabo za centralno kurjavo v pečeh na trda griva, kot so na primer: Greenheat Classic, Advanced in Easy, ki jih najdete v našem prodajnem programu in na naši spletni strani www.greenheat.si. Pri gorenju lesnih briketov prihaja do zelo visokih temperatur zato Vam svetujemo, da postopoma preizkusite oz. preverite kakšno količino briketov lahko kurite naenkrat, saj se boste tako izognili problemom, ki bi lahko nastali zaradi previsoke temperature v kurišču. Premium lesni briketi imajo višjo energijsko vrednost kot drva, katera znaša do 18,516 MJ/kg, vsebnost pepela je do 0,45%, vsebnost vlage pa do 7,23%. V našem prodajnem programu najdete lesne brikete v različnih oblikah pakiranja, zato preglejte našo ponudbo in pošljite povpraševanje. Naši prijazni prodajni referenti Vas bodo poklicali in Vam pomagali poiskati najboljšo rešitev za Vaše potrebe.