MEŠANI PELETI A2 – BIOLES HORIZONT

CENIK

Izkoristite priložnost in si zagotovite mešane pelete po izjemno ugodni ceni zdaj!
*Velja ob nakupu minimalno ene palete, do 30km iz skladišča Maribor ali Ljubljana. Za dostavo izven tega rajona se stranki upošteva popust 20€ po paleti na redni cenik dostav.
GOTOVINSKA CENA* EM MPC
Mešani peleti v vreči 15 kg 3,99 €
Mešani peleti 1 tona 266,00 €
Mešani peleti na paleti (70vreč) 1050 kg 279,30 €
Cene veljajo le ob gotovinskem plačilu!

MEŠANI PELETI A2 – BIOLES HORIZONT

Kakovostni mešani peleti, ki so primerni za uporabo v vseh vrstah kotlov na pelete, saj so sestavljeni iz mehkega lesa (bora, smreke in jelke).

V vreči (cca 15kg). Na paleti je največ 70 vreč s skupno težo 1.050kg
a) Sestava: les mešanih iglavcev (bor, smreka, jelka)
b) Kurilna vrednost do: 17,3 MJ/Kg
c) Vsebnosti pepela: manj kot 0,7%
d) Vsebnost vlage: pod 8%
e) Standard: EN14961-2 izmerjeno na OFI Avstrija A2 kvalitete
peleti_a2

MEŠANI PELETI A2 – BIOLES HORIZONT

Mešani peleti – danes ena najmodernejših oblik ogrevanja, so narejeni izključno iz lesa, brez dodanih primesi in so standardizirana oblika biomase. V primerjavi s kurilnim oljem so mešani peleti ugodnejša rešitev za ogrevanje. 2kg mešanih peletov odgovarja kurilni vrednosti 1l kurilnega olja. S procesom peletiranja se pretvori odpaden les v valjčke, premera 6-8 mm, njihova dolžina pa je med 10-30 mm. Peleti so zelo gosti in vsebujejo malo vlage. Mešani peleti so primerni za peči in kotle na pelete, oziroma za kombinirane peči na pelete in drva, ki imajo za ta namen posebej nameščen gorilec na pelete. Za izdelavo mešanih peletov se uporablja suh odpadni les. Ker so mešani peleti izdelani iz lesa z izgorevanjem ostane pepel, ki ga moramo ročno ali avtomatizirano odstraniti iz peči. Kako pogosto je treba dodajati mešane pelete, je odvisno predvsem od velikosti Vašega zalogovnika. V naši ponudbi imamo za Vas kar štiri vrste peletov. Kakovostni mešani peleti so primerni za uporabo v vseh vrstah kotlov na pelete, saj so sestavljeni iz mehkega lesa (bora, smreke in jelke). Vsebujejo manj kot 0,8% pepela. Mešani peleti dosežejo kurilno vrednost do 17,3 MJ/kg in imajo pod 8% vlage. Mešane pelete je mogoče kupiti v 15 kg vrečah. Na paleti je 70 vreč, kar znese 1050 kg. Pelete v vrečah Vam lahko dostavimo tudi mi (v ceno ni vštet prevoz), izbira peletov je odvisna od Vas in Vaše peči. Naročite Vaše pelete še danes! Naši prijazni prodajni referenti Vam bodo pomagali pri izbiri Vaših peletov. Skupaj poiščimo najboljšo rešitev za Vaše potrebe, da Vas ne bo prehitel mraz! Še morda nimate peči na pelete? Prihranite čim prej! Ne čakajte na naslednjo kurilno sezono! Ogrevajte se na pelete še letošnje leto! Oglejte si naše izjemno kvalitetne peči na biomaso, lastne blagovne znamke Greenheat na spleti strani: http://www.greenheat.si/ in si zagotovite Vašo ponudbo za peč za Vaše mešane pelete še danes!