PREMIUM LESNI BRIKETI 10kg v PVC FOLIJI – GREENHEAT

CENIK

Izkoristite priložnost in si zagotovite PREMIUM LESNI BRIKETI 10kg v PVC FOLIJI – GREENHEAT po izjemno ugodni ceni zdaj!
*Velja ob nakupu minimalno ene palete, do 30km iz skladišča Maribor ali Ljubljana. Za dostavo izven tega rajona se stranki upošteva popust 20€ po paleti na redni cenik dostav.
GOTOVINSKA CENA EM MPC
Bio lesni briketi PVC komad 10 kg 2,59 €
Bio lesni briketi PVC na paleti (96 kom) 960 kg 248,64 €
Bio lesni briketi PVC 1 tona 259 €
*Cene veljajo samo pri gotovinskem plačilu!
Pakirano v PVC foliji 10kg. Na paleti je 96 paketov s skupno težo 960kg.
  • a) Sestava: 100% trdi les (bukev in hrast)
  • b) Kurilna vrednost do: 18,400 MJ/kg
  • c) Vsebnost pepela: 0,53%
  • d) Vsebnost vlage: 8,17%

Lesni briketi so sestavljeni iz trdega lesa (bukev in hrast). So naravno stiskani in pripravljeni za kurjavo, brez dodatnih veziv in so dober nadomestek drvom. Njihova energijska vrednost je višja od drv. Lesni briketi so primerni za uporabo v kaminih. So dolžine 33 cm in premera do 10 cm.

PREMIUM LESNI BRIKETI 10kg v PVC FOLIJI – GREENHEAT

PREMIUM LESNI BRIKETI 10kg v PVC FOLIJI – GREENHEAT so sestavljeni iz bukovega ter hrastovega lesa. Lesni Briketi so naravno stiskani ter pripravljeni za kurjavo, ne vsebujejo dodatnih umetnih aditivov, veziv ter lepil in so tako dober nadomestek drvam, saj je po raziskavah sodeč 1t lesnih briketov ekvivalentna 4 prm drv. Lesni briketi so sestavljeni iz suhih neobdelanih čistih lesnih delcev (lesni oblanci, žagovina ali manjši sekanci), ki so v obliko briketnega polena stisnjeni pod visokim pritiskom visokotlačne pare. Briketi so valjaste oblike premera do 10cm in dolžine 33cm. Lesni briketi so ekološko gorivo oz. obnovljiv vir energije, ki ne povzroča toplogrednih plinov, omogoča visok standard kurjenja in nizke stroške ogrevanja. Teža enega briketa je približno 2kg, pakirani pa so v 10kg PVC zavitke (5 briketov). Na paleti je 96 PVC zavitkov bio lesnih briketov v PVC, kar znese 960kg lesnih briketov. Največje prednosti lesnih briketov najdemo v izredno majhni količini pepela, enostavnem skladiščenju in čisti uporabi. Lesni briketi so primerni tako za uporabo na prostem, kot tudi za majhna oz. redko kurjena ognjišča, kot so kamini in lončene peči ter za uporabo za centralno kurjavo v pečeh na trda griva, kot so na primer: Greenheat Classic, Advanced in Easy, ki jih najdete v našem prodajnem programu in na naši spletni strani www.greenheat.si. Pri gorenju lesnih briketov prihaja do zelo visokih temperatur zato Vam svetujemo, da postopoma preizkusite oz. preverite kakšno količino briketov lahko kurite naenkrat, saj se boste tako izognili problemom, ki bi lahko nastali zaradi previsoke temperature v kurišču. Bio lesni briketi imajo višjo energijsko vrednost kot drva, katera znaša do 18,400 MJ/kg, vsebnost pepela je do 0,53%, vsebnost vlage pa do 8,17%. V našem prodajnem programu najdete lesne brikete v različnih oblikah pakiranja, zato preglejte našo ponudbo in pošljite povpraševanje. Naši prijazni prodajni referenti Vas bodo poklicali in Vam pomagali najti najboljšo rešitev za Vaše potrebe.