AA boniteta odličnosti

Z veseljem sporočamo, da smo pridobili certifikat bonitetne odličnosti z bonitetno oceno AA, ki jo vsako leto izdaja mednarodno priznana bonitetna družba Bisnode.

V mednarodnem projektu finančne analize podjetij v 19 evropskih državah, ki jo je izvedla Bonitetna hiša Bisnode, se je družba BIOLES Horizont d.o.o uvrstila med 4,3 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v razred AA.

V letu 2015 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost zgolj 6.889 podjetij, registriranih je približno 161.366 s tem si je podjetje BIOLES Horizont d.o.o pridobilo Certifikat bonitetne odličnosti AA.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Certifikat bonitetne odličnosti (Creditworthiness rating excellence) je uveljavljen tudi v mednarodnem okolju in zato še posebej primeren za podjetja, ki poslujejo ali želijo poslovati s tujino.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo odlično, kar pomeni da je bila družba BIOLES Horizont d.o.o v preteklem letu nadpovprečno plačniško podjetje, je varna za sodelovanje